Binario - Construim Imaginea ta Online!

O realizare de website sau orice muncă online nu este deloc una simplă. Însumează ani de experiență și ani de momente cu rateuri și succese. Asta însă o știm noi. Tu trebuie să știi că avem experiență și că ceea ce facem are dedesubturi enorme și legături complexe pe care noi căutăm să le traducem prin munca noastră într-un rezultat simplu de înțeles. Așadar, haide să răspundem la câteva dintre cele mai frecvente întrebări pe care le poate avea pentru noi un potențial client:

FAQ Frequently Asked Questions

De regulă până în 2-3 săptămâni sau chiar mai rapid, în funcție de complexitatea proiectului.

Sunt șanse să apăreți pe prima pagină de Google, însă acest lucru nu depinde doar de priceperea noastră ci și de mulți alți factori. Pentru a vă face o idee, citiți articolul nostru de aici. Până în prezent, am urcat mulți clienți pe vestita primă pagină a Google.

O afacere serioasă are nevoie de un website. Clienții ce vă pot găsi în Facebook sunt diferiți de cei ce vă pot găsi în Google. În multe cazuri, este recomandat și Website-ul și pagina de Facebook, pagină bine-realizată și bine-configurată.

Am fost mereu la curent cu cele mai noi schimbări din domeniul IT&C, echipa noastră participând de-a lungul anilor la evenimente de Marketing Online și Social Media. Am fost printre primii care au observat procentul majoritar de folosire a internetului pe dispozitivele mobile. Așadar da, website-urile vor fi perfect-optimizate pentru telefonul mobil!

În niciun caz. Lucrăm cu persoane din toate județele țării și în multe ocazii ne-am deplasat în localitatea de bază a afacerii pentru a aduna informații cât mai precise despre proiect.

Desigur. Putem implementa o varietate de opțiuni, inclusiv plata online printr-un furnizor specific.

Mereu! Acest lucru intră în prețul proiectului. Preferăm să facem un proiect de care clientul să fie mulțumit și suntem mereu prin preajmă pentru o intervenție sau pentru o remediere urgentă.

Va fi necesară o plată anuală ce nu ține de firma noastră, pentru domeniul website-ului și pentru serviciul de găzduire (serviciu pe care putem să îl oferim și noi). Se adaugă aici o sumă modică și clar-specificată în contract pentru serviciul de mentenanță și suport tehnic. Plata lunară poate intervine pentru o serie de servicii opționale.

Da. Ca plată lunară poate exista opțiunea pentru gestionarea paginii de Facebook prin postarea de regulă a 2 articole pe săptămână sau pentru alt sistem la care cădem de acord.

Da. Ne știm foarte bine cu Google și Facebook prin convorbirile telefonice ocazionale avute cu operatorii acestor servicii. Știm foarte bine să organizăm campanii online pe bugete modeste sau pe bugete foarte mari.

Toate informațiile posibile! De la orar și servicii, la produse, premii în domeniu, certificări ISO, fotografii, texte… Orice! În funcție de aceste informații vom știi cât de repede ne putem mișca în proiectul realizat pentru dumneavoastră!

Da. În echipa noastră avem fotografi profesioniști, colaboratori DTP/Print, deținem studio foto și aparatură modernă.

Plata se poate face în orice manieră, printr-un contract de prestări servicii încheiat cu SRL-ul nostru.

Nimic mai simplu. Ne auzim la numărul de telefon 0754 932 937 sau în caz de indisponibilitate la acest număr, pe adresa de e-mail la office@binario.ro.